SZABADKÉZIRAJZ-OKTATÁS

 

ÚJABB BOLDOGSÁG.... :)


Itta nyár eleje, további örömködésre okot adó események. :)
Két sikeres felvétel a PTE-MIK éptész szakjára, egy az építőművészre. Mint ez utóbbinál megtudtuk benne van a Top 15-ben. :) Ez mellett van egy sikeres alkalmassági vizsánk a PTE-MK-ra, egy a Corvin Rajziskolába. Szívbő gratulálok mindenkinek!

Csodás élmény, hogy az elmúlt évek sikerei folytatódnak. A múlt évhez hasonlóan idén is mind a 4 művészeti középiskolába felvételiző diákom sikeresen szerepelt.

Egyikük a Pécsi Művészeti Gimnázium, Szakgimnázium és Technikum textil szakjának legmagasabb pontszámát kapta meg, a másikuk a tervezőgrafika szak 3. legjobbja lett a több mint 80 jelentkezőből. Ketten pedig a Kaposvári Zichy Mihály Iparművészeti Szakgimnázium, Technikum és Kollégium dekoratőr szakjára fognak járni 2021 szeptemberétől. 

Szívből gratulálok az elért eredményeikhez! :) 

Diákjaim sikeres alkalmassági és/vagy felvételi vizsgát tettek az alábbi iskolákban. Legtöbbjük maximum vagy maximum közeli pontszámmal, de mindenképp jóval a felvételi ponthatár felett (hozzávetőleg 40-60 ponttal felette) jutott be a választott képzésre. A felvételire felkészített diákjaim 93%-át felvették.

 

  • BME-ÉPK - Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, Építészmérnöki Kar - Budapest, HU
  • KE-MK - Kaposvári Egyetem, Művészeti Kar - Kaposvár, HU
  • METU-KMK - Budapesti Metropolitan Egyetem, Kommunikációs és Művészeti Kar - Budapest, HU
  • MOME - Moholy-Nagy Művészeti Egyetem - Budapest, HU
  • PTE-MIK - Pécsi Tudományegyetem, Műszaki és Informatikai Kar - Pécs, HU
  • PTE-MK - Pécsi Tudományegyetem, Művészeti Kar - Pécs, HU
  • Pécsi Művészeti Gimnázium és Szakgimnázium - Pécs, HU
  • Staffordshire University - Stoke-on-Trent, UK
  • Teesside University - Middlesbrough, UK
  • Zichy Mihály Iparművészeti Szakgimnázium és Kollégium - Kaposvár, HU

SZUPER HÍREK - FELVÉTELI EREDMÉNYEK 2021

Eredmények

FELVÉTELI EREDMÉNYEK 2020

FELVÉTELI EREDMÉNYEK - ÖSSZESÍTŐ 2021

Idén július 22.-e az "Igazság Napja", a felvételi ponthatárok és eredmények kihirdetésének ideje.

Már "csak" egy diákom jövője kapcsán vártuk izgalommal a mai estét, hogy kiderüljön a PTE MK Festőművész szakján kezdheti-e a szeptembert... és IGEEEN! :)

 

Elmondhatatlan örömmel osztom meg veletek, ebben az évben is minden hozzám járót felvettek - hála az Égnek. És hála, nem kell azt mondjam rendhagyó évet tudhatok magam mögött... ;)

Rengeteg minden kell összeálljon ehhez, igazi csapatmunka - és megcsináltuk. Köszönöm minden diákomnak a kitartó, saját komfortzónájukat túllépő hónapokat, évet! Köszönöm szüleiknek, a tágabb környezetüknek a sokrétű háttér támogatást! Köszönöm a bizalmat! Köszönöm a sikerélményt újra és újra! Köszönöm a megnyílásokat, beszélgetéseket, a barátságokat...

Innen is GRATULA még egyszer mindenkinek! :)